Strand Dishoek

Strand en duinen Vebenabos 12 Koudekerke Strand en duinen Gemeente Veere te ZeelandDishoek is een kleine en rustige vakantielocatie te midden van een bijzonder duinlandschap. Het kleine kustplaatsje staat bekend om het mooie zuidstrand waar strandhuisjes worden verhuurd zodat u de mogelijkheid heeft om op het strand te overnachten. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust voorbij, een uniek gezicht. Een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijke decor. Het strand van Dishoek staat verder vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en natuurlijk de rustige sfeer. Verder heeft de provincie Zeeland in de zomermaanden de meeste zonuren van Nederland. Een prima basis voor een heerlijke strandvakantie.

De stranden van Dishoek zijn al diverse keren onderscheiden. In 2012 ontving het strand voor de 19e keer de internationale ‘Blauwe Vlag’ milieuonderscheiding. Het staat garant voor zwemwater van uitstekende kwaliteit en een goed schoongehouden strand. In 2004 en 2003 won de gemeente de titel van ‘Schoonste strand van Nederland’.

Beachclub Zuiderduin Dishoek Zeeland Strand en duinen  Nieuw terras Vebenabos 12 Koudekerke Strand en duinen Gemeente Veere te Zeeland Strand en duinen Vebenabos 12 Koudekerke Strand en duinen Gemeente Veere te Zeeland  Strand en duinen Vebenabos 12 Koudekerke Strand en duinen Gemeente Veere te Zeeland  Strand en duinen Vebenabos 12 Koudekerke Strand en duinen Gemeente Veere te Zeeland

Share: Twitter | Facebook | eMail